Over Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. We helpen ze verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent.

Onze diensten

Hoe is het om onze cliënten te ondersteunen bij opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten? Of om onze teams te ondersteunen met jouw expertise?

Ontdek meer

Pameijer als werkgever

Bij Pameijer bieden we volop kansen aan mensen die denken in mogelijkheden. Die beschikken over een nuchtere mentaliteit en vanuit hun passie en betrokkenheid het verschil willen maken.

Ontdek meer

Doe mee met Pameijer

Hoe kunnen we het beste duidelijk maken hoe het is om bij ons te werken? We laten onze medewerkers aan het woord. En onze campagne maken we samen met onze cliënten.

Ontdek meer

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris, flexibele voorwaarden en aandacht voor de mens achter de medewerker.

Ontdek meer

Ontwikkeling

Pameijer biedt volop kansen aan mensen die denken in mogelijkheden.

Ontdek meer

Onze diensten

In ons werk ondersteunen we mensen met psychische problemen of een (licht) verstandelijke beperking bij wonen, werken en opgroeien. Onze ondersteuning is altijd zo kort, licht en lokaal mogelijk, met als doel dat mensen minder afhankelijk en sterker in het leven staan.

“Waar Pameijer voor staat – iedereen mee laten doen in de samenleving – is écht een statement. Dat proef je, dat adem je, dat is altijd je focus. Daar lopen we ook in voorop en innoveren we continu.”

Cliënten willen de ondersteuning die bij hen past. Maak jij met hen een doelgericht arrangement ?

Een eigen huis, een plek onder de zon. Werk jij daaraan mee?

Onze cliënten willen graag meedoen met de samenleving. Help jij ze daarbij?

Wil jij ondersteuning bieden aan kind en gezin?

Ondersteun jij mensen die even geen uitweg meer zien?

Geef jij rugdekking aan onze collega’s?